Anàlisis clíniques a Barcelona

Realitzem anàlisis clíniques a Barcelona, privades i per mútues amb el Laboratori Cerba. Dilluns a divendres de 8 a 11h sense cita prèvia.

  En què consisteixen les anàlisis clíniques

  Una anàlisi clínica és una mesura o un examen d’una propietat biològica realitzat in vitro en un laboratori clínic o a prop del pacient. Les anàlisis clíniques (no ho confongueu amb el nom de l’especialitat multidisciplinària Anàlisis Clíniques) les sol·liciten els metges clínics per tal d’obtenir informació que els pugui ser útil per a la prevenció, el diagnòstic, el pronòstic, el control del tractament i el coneixement de les malalties.

  Els resultats de les anàlisis clíniques (o, col·loquialment, resultats d’una «analítica») fetes al laboratori clínic s’apleguen en un «informe de laboratori clínic», el qual, eventualment, també conté comentaris interpretatius fets pels facultatius del laboratori clínic i relacionats amb els resultats obtinguts. 

  Amb ocimedic ja pots venir a fer les teves anàlisis clíniques a Barcelona. 

   

   

  ¿Qui són laboratoris Cerba?

  Cerba Internacional és el laboratori de Tècniques Especials de més d’antiguitat d’Espanya, ja que des de l’any 1945, en què Dr. Hernández va fundar el primer laboratori, tres generacions han continuat el seu camí fins al dia d’avui, i més de 65 anys després, seguim innovant dia rere dia amb l’objectiu de mantenir-nos com un dels laboratoris de referència de país. La nostra prioritat és romandre sempre al capdavant de el sector, liderant-lo tant a nivell nacional com internacional. Per això, progressivament ens hem posicionat com un Laboratori de suport que té no només unes de les millors instal·lacions d’Espanya, sinó d’Europa, el que ha donat lloc a afermar la nostra expansió internacional en països com Brasil, Anglaterra, Polònia, el Marroc o Portugal . Les seves instal·lacions estan dissenyades per maximitzar l’eficiència i garantir la qualitat, fiabilitat i traçabilitat dels resultats. Amb una superfície de més de 5.500m2 i amb un equipament d’última tecnologia, que es renova constantment, son capaços d’oferir el tractament òptim en cada fase del procés preanalític analític i postanalític i assegurar d’aquesta manera els terminis de lliurament establerts amb la millor qualitat en els resultats.

   

   

  Estem disponibles pel que necessitis.

  Horari d'obertura

  Dll - Dj: 08.00 - 14.00 h.
  Dv: 08.00 - 15.00 h.

  Telèfon